U Mohovu održan 2. Mammothfest

Dolina mamuta U Mohovu održan 2. Mammothfest

Drugi MAMMOTHFEST održan je 7. i 8. listopada 2022. godine. Posebnost koju ističemo ove godine je organizacija prve izložbe održane u Mohovu, pod nazivom „Fosili iz Doline mamuta u Mohovu“. Izražavamo zahvalnost Ministarstvu kulture i medija Republike Hrvatske, Hrvatskom prirodoslovnom muzeju - Zagreb, Muzeju grada Iloka.

Posebnu zahvalu upućujemo autorima izložbe gospodinu Draženu Japundžiću, voditelju Geološko-paleontološkog odjela - Hrvatski prirodoslovni muzej, koji je prepoznao vrijednost i značaj nalazišta u Mohovu, i gospođi Maji Barić - ravnateljici Muzeja grada Iloka. Također se zahvaljujemo ministrici Kulture i medija RH - gospođi dr.sc. Nini Obuljen Koržinek, koja nam je pružila podršku i pomoć pri realizaciji izložbe. Zahvala županu Vukovarsko-srijemske županije gospodinu Damiru Dekaniću, gradonačelnici Grada Iloka gospođi Marini Budimir dr.med., i predsjednici Gradskog vijeća Grada Iloka gospođi Renati Banožić na upućenim riječima podrške i daljnje potpore našim budućim projektima u Dolini mamuta.

Hvala svim lokalnim medijima koji su promovirali 2. MAMMOTHFEST, posebna zahvala Hrvatskoj radio televiziji (https://magazin.hrt.hr/price-iz-hrvatske/mammothfest-jedinstvena-manifestacija-u-mohovu-10057401), našim mještankama i mještanima koji su na bilo koji način sudjelovali u organizaciji ove dvodnevne manifestacije.

Svim posjetiteljima koji su nas posjetili jedno veliko hvala, nadamo se da smo ispunili sva Vaša očekivanja i kako ćete pronijeti glas o jednom malom srijemskom selu u kojemu se događaju velike stvari. Svima upućujemo veliki pozdrav i vidimo se dogodine u našem Mohovu – Dolini mamuta.

Pokrovitelji i donatori 2. MAMMOTHFESTA:

1. Mammothfest - 2021.

Dolina mamuta

MOHOVO

Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Saznaj više.

Shvaćam