Uvjeti korištenja

Ove internetske stranice vlasništvo su Udruge "Dolina mamuta" i koriste u svrhu promidžbe djelatnosti udruge. Stranice sadrže informacije o udruzi te polaže autorska prava nad sadržajem stranice.

Korištenjem bilo kojeg dijela stranice, korisnik automatski prihvaća sve uvjete korištenja. Korisnici su dužni pročitati uvjete korištenja te se smatra da su s njima upoznati i da ih u potpunosti razumiju.

Udruga "Dolina mamuta" kao vlasnik zadržava pravo ukidanja kao i promjene izgleda, sadržaja i uvjeta korištenja stranice kao i svih podstranica koje su sastavni dio stranice bez obaveze prethodne najave. Udruga nije odgovorana za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

Udruga "Dolina mamuta" u potpunosti se odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati vezano za korištenje stranice, za bilo koje radnje korisnika/posjetitelja uporabom ili zlouporabom sadržaja na stranice, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku/posjetitelju ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja stranice.

Sadržaj na stranici zaštićen je autorskim pravima. Fotografije, podaci i informacije objavljeni na stranici isključivo su vlasništvo udruge "Dolina mamuta" i ne smiju se na bilo koji način koristiti bez dozvole vlasnika.

Dolina mamuta

MOHOVO

Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Saznaj više.

Shvaćam